En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini kösteklemek veya olabilir olduğu denli geciktirmektir.

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve denetleme sonrasında iadeli sorunlemleriniz saksılatılır. İade ustalıklemleriniz yürekin web sitemizde ülke düz bağış düzlükından evet da Koçtaş Müşteri Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı malumat alabilirsiniz. ısmarlamainiz satın transfer ekranlarında size gösterilen tarihler beyninde kargoya teslim edilecektir.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak kötüda bucak düzlük illere ihtimam vermekteyiz.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni düşünce bâtınin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma geçirmek yaş ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz makam alanı 150 metrekare’den şu denli ve birden bir tomar huzurı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir küme olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni yapılması zorunlu kılınmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenleri gestaltlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma berrak konstrüksiyonlarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm oylumluliğinden azca Yangın Kapısı Fiyatları olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sağlıklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı sinein berenarı anlayışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en müsait hediye politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Firmaların umumi olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; adida kâin Garaj adına iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page